მე მაქვს 1 საიდუმლო, რომლითაც კვერცხები თანაბრად იღებება, ლამაზი წითელი და პრიალაა

თუ კვერცხს წინასწარ სოდიანი წყლით ან ძმრით გარეცხავთ, უფრო თანაბრად შეიღებება.

ხარშვისას კი კვერცხი რომ არ გასკდეს, შეღებვამდე 1 საათს სითბოში ან ოთახის ტემპერატურაზე გააჩერეთ, ხოლო ხარშვისას წყალში ჩაამატეთ 1 სუფრის კოვზი მარილი – ნაჭუჭი რომც გასკდეს, გული არ გადმოიღვრება.

შეღებილმა კვერცხმა რომ იბრწყინოს, გაამშრალეთ და ზეთი გადაუსვით.

წყარო